18 Ocak 2009 Pazar

Kaka'ya ithafen : ''Para İçin Kulübümü Bırakmam''












Messi, Barcelona'nın dün Deportivo La Coruna'ya 5-0 üstünlüğüyle biten maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Kariyerimin sonuna dek burada oynamak istiyorum, umarım başarabilirim'' dedi.
Manchester City'nin, AC Milanlı Kaka'ya 100 milyon Avro teklif ettiğinin hatırlatılması üzerine de Messi, kendisine bu kadar para önerilse dahi FC Barcelona'dan vazgeçmeyeceğini ifade etti.

''Umarım başarabilirim'' derken bile bir endişesi var , tamam belki şuan dünyanın en iyi futbolcusu olabilir ama endüstriyel futbolun öncüsü durumunda olan bir takımın formasını giyen futbolcunun böyle açıklamalar yapması taraftara gaz vermekden taraftar kazanmakdan başka bişey getirmez diye düşünüyorum ... belki haberi okuyan herkes helal olsun , eskidende böyleydi takım ruhu vardı keşke herkes böyle olsa ,takım böyle tutulur ,takıma böyle sadakat gösterilir diyordur ama işin gerçeği bu değil ... messi kakaya verilen ücret kadar almasada ona yakın bir ücret alıyordur zaten...geçmişte bunun örneklerini çok gördük aynı şey figo içinde geçerliydi ..messide bu açıklamalarıyla tükürdüğünü yalamaz diyelim...


he unutmamamız gerekirse maradonanın bile bir değeri vardı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder